Barbering Aalborg

DERES URBAN KLIP - tlf. 71 99 55 07

Barbering Aalborg

Barbering Aalborg – trænger du til en barbering – så kig forbi Deres Urban Klip i hjertet af Aalborg Centrum. Her får du en professionel barbering i topklasse.

Trænger du som mand til selvforkælelse, så bestil en barbering hos Deres Urban Klip i centrum af Aalborg – måske i forbindelse med din næste klipning. Vi rådgiver dig også gerne om hvordan, du får en fed style, så skæg og frisure matcher hinanden.

Sejt hår, lækker skæg eller en total forkælelse i form af barbering, ved vi at de fleste mænd synes om det. Beate har stor erfaring i hvordan du får en tæt barbering uden rødme og knopper.

Der er mange muligheder som mand, når vi taler om ny frisure. Skal det være en traditionel korthårsfrisure eller en lidt længere frisure? 

Din frisure signalerer hvem du er og hvordan du huskes af omgivelserne. 

Derfor er det super vigtigt, at din frisure præcist signalerer netop det du ønsker og har lyst til. så tag skægget eller barberingen med i din næste bestilling og få en total fed selvforkælelses oplevelse – hos Beate

Vi er professionelle. Vi har 4 års uddannelse og når du eventuelt bliver klippet af en juniorstylist, er det altid under kyndig vejledning af en uddannet frisør. Derfor kan du trygt vælge Deres Urban Klip.

Er du klar til forkælelse ud over det sædvanlige? Så bestil allerede nu din næste tid her på hjemmesiden hos Deres Urban Klip.