Brudehår og opsætning

DERES URBAN KLIP - tlf. 71 99 55 07

Brudehår og Brudeopsætning

Brudehår og en smuk brudeopsætning får du hos Deres Urban Klip i Aalborg. Din bryllupsdag er bestemt ikke dagen, hvor du har lyst til at have en dårlig hårdag. Det gælder for den sags skyld også en dårlig makeup, der ikke sidder lige i skabet.

Hos Deres Urban Klip elsker vi at have brude i salonen, vi afsætter god tid, og laver altid en let prøveopsætning, hvor vi snakker stil, ønsker og forventninger både med hensyn til hår og makeup.

På denne store dag skal dit hår og makeup stråle mindst lige så meget som din brudekjole.  Vi vil gøre alt, for at gøre DIN dag til noget helt enestående. Vi har stor erfaring med brudeopsætninger og makeup og står altid klar til at hjælpe dig på DIN store dag.

Hos Deres Urban Klip i centrum af Aalborg er vi opdateret med alle de nye trends, men kan også lave klassiske, romantiske, boheme, ja der er ikke noget vi ikke kan indenfor brudeopsætninger, vigtigst for os er at kjole, brudehår og evt. makeup går hånd i hånd og lever op til dine forventninger.

Uanset om du ønsker klassisk, boheme, romantisk eller måske noget helt andet som din stil, så kan vi garanterer dig fuld tilfredshed og holdbarhed på din store store dag.

Denne dag skal man som brud bare føle sig som den smukkeste på jorden, vi ved hvor vigtigt dette er – vi er et valg du absolut ikke fortryder til din store dag, når brudehåret og brudeopsætningen skal være perfekt.

Så tøv ikke – kig ind og få en uforpligtende snak om netop din store dag. Hos Deres Urban Klip i Centrum af Aalborg finder du byens mest happy salon.