Permanent Aalborg

DERES URBAN KLIP - tlf. 71 99 55 07

Permanent Aalborg

Permanent hos Deres Urban Klip – her kan du få alle typer af hår – er du til krøller eller bare bevægelser i håret, kan vi hjælpe dig. Vi laver alle former for krøl og arbejder med den bedste permanent i Danmark

Vi vejleder dig, således du kan få dine ønsker opfyldt. Alt er afhængig af dine ønsker og din hår længde og tykkelse. Men hos Deres Urban Klip finder vi sammen med dig løsningen, der passer lige til dig. Vi har stor erfaring i krøller også og sammen med sej klip kan man lave nogle super fede ændringer.

En kur med Olaphlex, Niophlex og/eller Omiphlex hjælper dit hår og er super god at anvende sammen med permanente krøller, da dit hår genopbygges indefra og dermed styrkes, så du forbliver super glad for dit nye krøllede look i lang tid. Efter permanent er det altid vigtigt at du anvender en rigtig shampoo, beregnet til krøller samt naturligvis conditioner og kur. Til styling skal man have en softstyler til sin føn og selvfølgelig nogle produkter, så som krøllecreme, skum etc.

Prisen på en permanentbehandling afgøres af flere forskellige ting som din hårlængde, dit hårs tilstand og behandlingstypen. Hvis du er lidt i tvivl om dit behov, er du altid velkommen til at kigge forbi for en vurdering af en erfaren og kompetent frisør.

Vi vil dig og dit hår det allerbedste og har du brug for en snak om dit hår er egnet til permanente krøller så kig ind til os i Deres Urban Klip, vi er bare dit sikre valg og vi er sikre på du ikke fortryder du fik krøllerne lavet hos os.