Herreklip Aalborg

DERES URBAN KLIP - tlf. 71 99 55 07

Herreklip

Herrefrisør og Herreklipning Aalborg – trænger du til en klipning – så kig forbi Deres Urban Klip i hjertet af Aalborg Centrum

Vil du gerne have et fedt hår og er til mode samt de seneste trends eller traditionel klip? I Aalborgs mest HAPPY og bedste frisørsalon kan vi hjælpe dig med en ny frisure eller en opfriskning af din gamle frisure. Deres Urban Klip ligger i Urbansgade 23 i hjertet af Aalborg.

Der er mange muligheder som mand, når vi taler om ny frisure. Skal det være en traditionel korthårsfrisure eller en lidt længere frisure? Din frisure signalerer hvem du er og hvordan du huskes af omgivelserne. Derfor er det super vigtigt, at din frisure præcist signalerer netop det du ønsker og har lyst til.

Som herrefrisør rådgiver vi naturligvis om herreklipning og de styling muligheder og produkter der findes. 

Vi har et hav af lækre produkter og sørger for at finde det absolut bedste til dit hår. Husk vi klipper også skæg og Beate har stor erfaring med barbering, så har du lyst til at komme i stolen til en omgang gammeldags barbering booker du dette hos Beate.

Deres Urban Klip er professionelle frisører i hjertet af Aalborg. Hos Deres Urban Klip har alle frisørerne 4 års uddannelse og når du eventuelt bliver klippet af en juniorstylist, er det altid under kyndig vejledning af en uddannet frisør. Derfor kan du trygt vælge Deres Urban Klip.

Er du klar til forkælelse ud over det sædvanlige? Så bestil allerede nu din næste tid her på hjemmesiden hos Deres Urban Klip. Vi bor i Urbansgade i centrum af Aalborg.