Dameklip Aalborg

DERES URBAN KLIP - tlf. 71 99 55 07

Dameklip Aalborg

Damefrisør Aalborg – Er du til mode og trends for dameklip Aalborg – så kig forbi til en snak om din næste klipning
Trænger dit hår til en kærlig behandling af vores dygtige frisørteam? Er du klar til den helt store forvandling, eller skal du bare have klippet dine spidser, så er Deres Urban Klip Aalborg en af byens bedste damefrisører klar til at hjælpe dig med din næste dameklipning i alle prisklasser.

Håret for både mænd og kvinder er en stor del af vores identitet. Med håret signalerer vi, hvem man er som person. Hos Deres Urban Klip er vi meget bevidste om, at din frisure afspejler din personlighed eller udstråler netop det, som du ønsker at omverdenen skal se.

Vi gør alt for at forstå dine ønsker og behov, så du får en kvalitets klipning af faguddannet frisører eller juniorstylister, der udstråler vores faglige stolthed. Hos Deres Urban Klip er vi altid på forkant med de nyeste trends. Vi deltager løbende i kurser og træner løbende i salonen med nogle af de bedste frisører i branchen.

Vi rådgiver dig i dine muligheder hvad enten du er langhåret eller har lyst til en korthårs frisure. Er du ikke helt klar til en ny frisure, så kig ind i salonen og få vores professionelle hjælp og vejledning. Vi skaber trygheden for dig og du kan forlade salonen med et smil.

Prisen for en dameklipning hos Deres Urban Klip finder du HER Du kan vælge at få dit hår behandlet af enten en juniorstylist eller fagudlært frisør.

Er du klar til forkælelse ud over det sædvanlige? Så bestil allerede nu din næste tid her på hjemmesiden hos Deres Urban Klip. Lækkert hår og god tone, så er det Deres Urban Klip du skal vælge.