Make up

DERES URBAN KLIP - tlf. 71 99 55 07

Make Up

Savner du inspiration til din dag eller aften makeup, så kan du booke et Make-up kursus ved Beate for 335 kr. for 30 min.

Her vil i gennemgå din personlige makeup- og du vil få gode tips både omkring brugen af disse og hvilke farver du burde/kan bruge.

Deres Urban Klip har den lækreste makeup serie fra Bodyograhic. Vi har alt i mascara og browextender fra Divaderme. 

Har du ikke prøvet Browextender endnu, så kig ind og prøv, det er bare et produkt, der udfylder brynet på naturligste vis, eneste ulempe man bliver totalt afhængig af dette produkt – det koster ikke noget, at komme ind og prøve og vi har til dags dato ikke haft kunder, hvor det ikke bare har gjort personen så meget flottere.

Kender du primer, det mest fantastiske produkt som udjævner urenheder, fregner etc. kan bruges alene, hvis man ikke er til den meget dækkende foundation og så gør den bare huden silkeblød.

Skal du til fest, bryllup o.l. eller bare have en dag makeup, så kan du trygt booke hos Beate og Kristine.

Er du bruden selv, kan vi klare hele pakken med både hår og makeup – vi elsker, at gøre folk festklare og vi er super dygtige til dette.

Hos Deres Urban Klip kan du virkelig lære at lægge den perfekte makup, hvad enten du er til det extreme, det naturlige eller bare midt i mellem.
Har du en flok veninder, der ønsker kursus også kan dette arrangeres som et lukket arrangement.

Er du klar til forkælelse ud over det sædvanlige? Så bestil allerede nu din næste tid her på hjemmesiden hos Deres Urban Klip.