Fiber Wings Mascara II

[av_slideshow_full size=’featured’ stretch=” animation=’fade’ autoplay=’true’ interval=’5′ control_layout=’av-control-minimal’ perma_caption=’aviaTBperma_caption’ src=” attachment=” attachment_size=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’]
[av_slide_full slide_type=’image’ id=’3933′ video=” mobile_image=” video_format=” video_ratio=” title=” custom_title_size=” custom_content_size=” caption_pos=’caption_right caption_right_framed caption_framed’ link_apply=” link=’lightbox’ link_target=” button_label=” button_color=’light’ link1=’manually,http://’ link_target1=” button_label2=” button_color2=’light’ link2=’manually,http://’ link_target2=” font_color=” custom_title=” custom_content=” overlay_opacity=’0.1′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=”][/av_slide_full]

[/av_slideshow_full]

[av_three_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]
[av_heading heading=’Fiber Wings Mascara II’ tag=’h1′ style=’blockquote modern-quote’ size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Enestående skønhedsprodukter til bryn og vipper – til ALLE kvinder i Aalborg

Deres Urban Klip er forhandler af Divaderme produkter til kvinder, der er bevidste om skønhed, kvalitet og få det bedste resultat på en 100% naturlig måde.

Til dig der har lange og ultra lange vipper kan du bruge Lash Extender II og Fibre Wings. Har du fyldige og naturligt farvede bryn skal du bruge Brow Extender II, der giver stimulerende og plejende effekt.

3 fordele i samme brynprodukt
Naturlige fibre kan dække grå hår og giver fyldige og friske bryn
Brynhåret bevarer sit naturlige udseende og farven holder længere
Fibre, naurlige ekstrater samt mineralrigt ler fra Amalfikysten stimulerer, plejer og gendanner brynene

Du har aldrig oplevet det nemmere at få fyldige og smukke bryn end med Brow Extender II

DE LÆNGSTE OG SMUKKESTE ØJENVIPPER – UDEN KUNSTIGE HJÆLPEMIDLEROBS
Til øjenvipperne tilbyder vi LASH EXTENDER II og FIBER WINGS II MASCARA.
Vi giver dig de længste og smukkeste vipper i verden. Hvis det er det du vil have.

Mascaraen indeholder naturlige cellulosefibre og arganolie. Fibrene giver ekstra længde og fyldighed, og olien plejer vipperne. Dette gør mascaraen unik. Lash Extender henvender sig til alle, der ønsker at gå hele vejen med ekstrem længde og fylde, men uden brug af kunstige vipper.

Stimulerer. Dækker grå og få hår. Semi-permanent. Serumeffekt. 100% naturlige ingredienser. Havmineraler.

BRYN OG VIPPER
BROW EXTENDER II – SMUKKE BRYN PÅ FLASKE
Divaderme Brow Extender II er en regulær skønhedsrevolution, når det kommer til kunsten: at kreere fyldige og smukke bryn. Kombinationen af plejende og dækkende kvaliteter er enestående.
UNIK OG NY 3-i-1 EFFEKT:
• Dækker og Fylder – efterlader fibre, der giver naturlige og fyldige bryn
• Plejer og stimulerer – passer på hår og hud, samt genopliver døde hårsække
• Farver der holder – brynfarven holdes naturlig, skarp og stærk i 24-36 timer
Brow Extender er glutenfri, vandfast og blevet til uden parfume, parabener eller kunstig konservering. De 100% naturlige ingredienser er arganolie, urteekstrakt og højpigmenterede fibre – samt et væld af andre havmineraler fundet i og ved Amalfikysten i det italienske.
Modebonus: 4-i-én effekt (!)
Brow Extender træder særlig velegnet og velkomment ind på markedet, hvis man følger mode- og skønhedsbilledet netop nu. Bryn med farve, bredde og volumen er blevet et markant fokuspunkt.
FARVER: Ash Blonde Cappuccino Brown Espresso Brown Light Brown Chocolate Brown

BROW EXTENDER II brynanvisning
Uanset brynenes naturlige form og farve kan Brow Extender anvendes af alle. Det påføres enkelt og resultatet bliver som du vil have det. Det tager få sekunder at kreere de smukkeste bryn.
Du kreerer brynene ved at påføre ganske let med applikatoren i flasken, både med og mod hårenes groretning. Applikatoren afgiver mere eller mindre farve, i forhold til hvor hårdt du presser. Du mærker – og ser(!) – umiddelbart, hvordan fiber og ler tager fat, og du kan `bygge’ dine bryn med fuld kontrol.
Anvendes dagligt for at opnå den plejende og stimulerende serumeffekt – opnås efter 4-6 uger
NB Brow drysser mindre end andre lignende produkter, men læn dig lidt frem – for kjolens og en sikkerhed skyld. Vrøvl…

100% NATURLIGE INGREDIENSER:
Cellulose (fibre), Aloe Barbadensis,, Tocopherol, panthenol, lecithin
Udtræk fra: Rosmarin Officinalis, Panax Quinquefolius, Boswelia Serrata, Urtica Dioica, Ocimum Basilukum og Cynara Scolymus

Fiber Wings Mascara II
Volume og Længde – vipper på flaske
Denne mascara skiller sig ud. Divaderme Fiber Wings II er en kæmpe nyhed for dig, der ønsker lange og fyldige vipper. Fiber Wings indeholder (blandt andet godt) cellulosefibre og arganolie. Fibrene giver længde og volume, og arganolien plejer. Den påføres som enhver anden mascara, kan anvendes dagligt og renses af med dit foretrukne øjenmakeupfjerner. Den kan bruges af alle, er allergivenlig og uden parfume, parabener og kemikalier.
Lash Extender II
Ekstrem forlængelse uden brug af kunstige vipper
Dette produkt kombinerer flere gode ting på unik facon. Lash Extender II bruges til ekstrem forlængelse af vipperne uden brug af kunstige øjenvipper. Extenderen er allergivenlig, uden parfume, parabener eller kemikalier og generer ikke omkring øjenregionen – heller ikke hvis du bruger kontaktlinser.
Divaderme Lash Extender II gør livet meget lettere for de, som ønsker ekstrem længde og fylde uden brug af kunstige øjenvipper. Lash Extenderen indeholder rene plantefibre og bruges med mascaraen. Fugten fra mascaraen frigiver plejende og styrkende ingredienser med vækstøgende serumeffekt i Extenderen.

LASH EXTENDER II FIBRE + WINGS II MASCARA – Vippevejledning
De naturlige cellulosefibre er hovedingrediensen i Lash Extender. Den påføres efter mascaraen, hvorefter man afslutter med mascara igen for at `forsegle’ fibrene. Proces gentages altid på samme måde og indtil den ønskede effekt opnås. Jo flere gange, des længere vipper.
1 Påfør mascara (evt. Fiber wings II) som du plejer
2 Påfør Lash Extender (på det yderste af vipperne – unødvendigt inde fra vækstområdet)
3 Påfør mascara igen.
• Lash Extender skal påføres en mascarafugtig vippe, så den gribes og holdes fast.
Hvis mascara får lov at tørre bliver resultatet ikke nær så flot.
• Altid ét øje af gangen
• Påføres Først nedefra, så oppefra
• Mascaraen er tårefast og fjernes med din øjenmakeup-fjerner
Det er ikke et krav, at det skal være Fiberwings mascara, da det er fugten, der udløser serumeffekten. Fiber Wings II Mascara har dog plejende effekter i sig selv og kan lave lige så smukke bryn som din yndlingsmascara – så man går glip af noget, vi siger det bare.
NB: Kan drysse en smule, så læn dig altid frem, for en sikkerheds skyld.

INDHOLD OG FORDELE
Hvad Divadermes produkter kan og indeholder

1 Naturligt, smukt og simpelt – med ekstra fordele
Divadermes produkter til vipper og bryn kombinerer alt, hvad den æstetik- og modebevidste forbruger af kvalitetsmakeup kan ønske sig. Det er nemt. Det giver det perfekte resultat. Det kan nuanceres i forhold til din smag og dine behov, og det plejer og styrker hårvæksten samtidig. Kreeringen af bryn har aldrig været nemmere og mere effektiv – og endda 100% naturligt.
Divadermes produkter er så simple at anvende, at vi garanterer ethvert hunkønsvæsen mellem 12 og 100 kan finde ud af det. Det tager højst 10 sekunder og kræver ingen færdigheder i male- eller tegnekunst.
Divaderme er semi-permanent, hvilket betyder at du kan bevare det naturlige look og samtidig dække uønskede grå hår. Brow Extender er VANDFAST og tåler snildt en tur i havet, under bruseren (eller en ordentlig tudetur). Fiber Wings mascara og Lash Extender er TÅREFASTE.
[OBS Divaderme må naturligvis hjertens gerne anvendes af mænd. Men da vi blankt erkender og vedkender os kvindelig skønhed som vores primære fokus og absolutte spidskompetence, tør vi ikke give tilsvarende garanti for mænd, men ser dog ingen umiddelbar grund til at tro det forholder sig anderledes.]
TIL BRYNENE
tilbyder vi BROW EXTENDER II – aktuelt i fem farver: Askeblond (Ash Blond), Cappuccino-brun (Cappuccino Brown) og Espresso-brun (Espresso Brown), samt de netop ankomne og helt nye: lysebrun (Light Brown) og chokoladebrun (Chocolate Brown).
Brow Extender II indeholder ler fra Amalfikysten, der er rigt på salte og mineraler (og citroner, men det er en anden historie). Den består endvidere af helt naturlige fibre, som konkret griber fat om de eksisterende hår og lader brynene stå fyldigt og smukt tegnet op tilbage – uden kunstighed i udtryk eller indhold. Brow Extender har unikke kvaliteter i påføring, resultat og indhold i forhold til lignende produkter.
[Til kontrast, kan man nævne den traditionelle sorte kohlstift, som er direkte makaber i sammenligning.]
TIL VIPPERNE
er FIBER WINGS MASCARA II og LASH EXTENDER II reelt revolutioner – de slår konkurrerende produkter med stor volumen og mange længder. I bogstaveligste forstand.
Mascaraen indeholder naturlige cellulosefibre og arganolie – en vegetabilsk olie, presset af nødderne fra argantræet. Fibrene giver ekstra længde og fyldighed, og olien plejer vipperne. Dette gør mascaraen unik.
Lash Extender henvender sig til alle, der ønsker at gå hele vejen med ekstrem længde og fylde, men uden brug af kunstige vipper. I processen, hvor man skiftevis påfører mascara og Extender, frigives en plejende og styrkende serumeffekt, der forøger og/eller genopretter hårets naturlige vækst. Produktet kan derfor bruges med lige så stor, og ofte større, fordel, hvis du på grund af sygdom, genetik, subkultur eller andet, har ingen eller sparsom hårvækst.
OBS Det er muligt at anvende sin favorit-mascara af andet mærke. Serumeffekten i Lash Extender frigøres af mascaraens fugt. Der er selvfølgelig mere at hente med at bruge Fiber Wings II, da cellulosefibrene i dette produkt i sig selv forlænger vipperne markant. Så helt uden forskel er det ikke.

2 Indhold af naturlige råstoffer – der dækker, plejer og styrker
Skønhed og nemhed opnås ikke på bekostning af den grønne samvittighed. Divaderme er ét hundrede procent naturligt produkt. Det er allergivenligt, fri for gener for hud og øjne – også med kontaktlinser – og produceret uden brug af parfume, parabener eller konserveringsmidler. Det er glutenfrit og godkendt som ”kemifrit” produkt, samt ”godkendt til brug i kemifrie lokaler, ”af Miljø- og Sundhedsstyrelsen.
Divaderme kan ikke kalde sig selv ”ØKOLOGISK” af samme årsag VAND ikke kan kaldes økologisk. De vækstplejende og stimulerende mineralerne i Divadermes produkter) forekommer naturligt i ler, urter og fibre. Det er ikke dyrket på nogen måde. Info: I kosmetiklovgivningen findes ingen bestemmelser om økologi, da den er udarbejdet af hensyn til forbrugerbeskyttelse og økologi ikke (i sig selv) hænger sammen med sundhed i kosmetik.
100% NATURLIGE INGREDIENSER:
Cellulose (fibre), Aloe Barbadensis,, Tocopherol, panthenol, lecithin, kaolinit
Udtræk fra: Rosmarin Officinalis, Panax Quinquefolius, Boswelia Serrata, Urtica Dioica, Ocimum Basilukum og Cynara Scolymus

3 Divaderme passer til moden – men kun, hvis det passer dig
Generelt har mode- og skønhedsbilledet for kvinder enorm fokus på brynene, og det gælder i særlig høj grad nu, her i sidste halvdel af 10´erne. Moden dikterer fyldige, buskede og brede øjenbryn.
Divadermes produkter kan levere hvad tiden efterspørger. De er de eneste, der kombinerer så mange fine egenskaber i ét produkt og lever bedre end noget andet produkt op til ’dagens diktat’ fra mode- og skønhedsverdenen – men man behøver vel at mærke ikke lade sig diktere. Det er ikke begrænset til de kvinder, der ønsker bredde i deres bryn.
Divaderme giver først og fremmest fyldighed. I den form og længde man end ønsker sig. BROW EXTENDERS fungerer lige godt og effektivt for de, der ønsker at understrege brynene naturligt som for de, der ønsker meget markante bryn.

4 Divaderme retter ældre mode og hjælper med sparsom vækst
For ikke mange år tilbage var moden anderledes. Dér rettede kvinder ofte brynene til blyantstynde streger. Denne tendens var ikke uden risiko. Når man retter sine bryn tilstrækkelig mange gange holder brynhårene op med at vokse frem. Man bedøver ganske simpelt hårsækkene og dræber væksten. Derfor har kvinder, der tidligere gav den fuld skrue med tilretning til tynde bryn, alvorlige problemer nu.
Divaderme rammer i den mest bogstavelige forstand ned i et hul og opfylder et stort behov her. De naturlige cellulose-fibre i BROW EXTENDER-serien giver flere hår i brynene fordi de bliver tilbage og ’griber’ om hårene. En anden nøgleingrediens er det mineralholdige ler fra Amalfikysten i Italien, med andet panthenols plejende egenskaber, ligesom ekstrakter af rosmarin og basilikum bidrager til den såkaldte ’serum-effekt’. Det vil i praksis sige, at den aktiverer sovende hårsække.
[/av_textblock]

[av_button label=’Book en tid her!’ link=’manually,http://deresurban.bestilling.nu/’ link_target=’_blank’ size=’x-large’ position=’left’ icon_select=’yes’ icon=’ue832′ font=’entypo-fontello’ color=’green’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]
[/av_three_fifth]

[av_two_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
[raw_html_snippet id=”book en tid”]
[/av_textblock]
[/av_two_fifth]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]
[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=98WUWk4-1Tc#action=share’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]
[/av_one_full]