Reflekser Aalborg

DERES URBAN KLIP - tlf. 71 99 55 07

Reflekser

Farve og reflekser Aalborg

Reflekser med farver, Reflekser med lysning, Striber med staniol og/eller hætte, Helfarve, Naturfarve, Bayalage, Ombre crazy color, røde, grønne, pinke farver – vi laver alt indenfor hårfarve hos Deres Urban Klip Kig indenfor i butikken i Urbansgade 23 i hjertet af Aalborg. Det er vi helt sikker på du ikke fortryder, vi er dit sikre valg når det kommer til håret.

Vi lytter til dine ønsker, foreslår hvad vi synes og fortæller hvad trenden er lige nu og sammen finder vi målet for din nye frisure. Prisen afhænger af længde, tykkelse, din nuværende hårfarve, dine ønsker. Kig indenfor i butikken så finder vi den rigtige pris og løsning til dig. Vi elsker glade og tilfredse kunder og vi har selvfølgelig altid tid til en lille snak om netop dit hår. Vi serverer altid kaffe, the, cacao, øl, vin m.m. Selv om vi hygger og elsker at servicere dig hos Deres Urban Klip, koster rådgivning hos os ikke noget.

Kræver dit hår pleje, når vi farver, så har vi Olaphlex, Niophlex og Omiphlex, der gør dit hår lækker og genopbygger håret indefra, så din farvning eller reflekser holder længere. 

Med Olaphlex, Niophlex og Omniphlex har du muligheden for at give dit hår det bedste resultat, og der findes selvfølgelig kure til disse phlexer, der anbefales til hjemmebrug som vi naturligvis sælger. Besøg os og få de flotteste reflekser i Aalborg.

Til hjemmebehandling har vi produkter til videresalg – lækre hårkure, farvebomber (mange mærker) og du går ikke ud fra salonen uden en viden om, hvad du skal gøre bedst, for at bevare din farves intensitet og blankhed. 

Der er absolut ingen købetvang – ønsker du dog et produkt med hjem til hjemmebehandlingen så har vi prisgaranti på vore produkter, finder du det på nettet til billigere pris sælger vi det 1 kr billigere – på den måde er det trygt at handle med os