Hårfarvning

DERES URBAN KLIP - tlf. 71 99 55 07

Hårfarvning

Rådgivning og inspiration om hårfarvning får du selvfølgelig hos Deres Urban Klip – kig ind det koster ikke noget.

NY Farve – vi laver alle former for farver, intet er for traditionelt eller for vildt for os.
Vi farver med lækre italienske farver, når vi laver hårfarvning, der bevarer sin glans og holder sig flot længe med den rigtige pleje – vi farver også med Elumen farver, til dig der har lyst til de vilde farver, vi tilbyder selvfølgelig både bundfarve, toning, reflekser, Bayalage, Ombre eller har du farvet det selv og det lyse er blevet for gult – ja så har vi mirakelblanding i form af farve som også klarer dette – det er helt op til dig hvordan – vi er din garanti for en flot farve, der passer til netop dit ønske og din personlighed. Kun fantasien sætter grænser.

Hos Deres Urban klip lægger vi stor vægt på at tage udgangspunkt i din personlige stil og hårets nuværende tilstand – vi finder den helt rigtige løsning til dig for smuk farve og vi har naturligvis både OLAPHLEX, OMNIPHLEX og NIOPHLEX, som genopbygger dit hår og stabiliserer det.

Vi anbefaler altid at bruge en af de nævnte phlexer ved farvninger for at holde dit hår sundt og blankt.

 Vi afslutter selvfølgelig med lækker hårmaske efter farve og naturligvis i massage vaskestolen.

Hos Deres Urban Klip sætter vi en ære i både at lave lækkert hår, men bestemt også at være miljøbevidste og dermed vælge de aller bedste produkter til netop dit hår og din personlige stil.

Vi har farvninger i alle prisklasser, så man kan vælge både farve hos udlærte og/eller juniorstylister

Vi har et væld af kure og farvebomber, blandt andet Colorbomb, Moviecolor, Hermes og Amethyst og de findes i alle farver

Hos Deres Urban Klip er det vigtigt at vi rammer netop din ønskede farve og vi er din garanti for virkelig god kvalitet både hos frisøren og produkterne vi bruger.